Josep Bofill
Carme Albaigès

Josep Bofill
Carme Albaigès

Exposició de pintura i escultura del 5 de setembre a l'1 d'octubre de 2017

Capella Index (Capella de l'antic hospital)
Sant Sadurní d'Anoia

Horaris:
Del 6 a l'11 de setembre, de 12 a 14h i de 18 a 21h.
A partir del 12 de setembre, laborables de 18 a 21h
i caps de setmana de 12 a 14 i de 18 a 21h

Josep Bofill

"...Humanista, crític amb les fal·làcies del progrés, Bofill decideix reimaginar la història a través d’aquests cossos tan poc eloqüents i, malgrat això, tan carregats de sentit. El nostre artista traça una paràbola plàstica de les cinc edats de l’home, de la dona, amb els rostres morts, contra el llindar d’un mil·lenni ja allunyat d’estèrils dicotomies. Els seus estudis anatòmics fragmentaris, sobre els quals l’escultor compon petjades de geògraf, de músic - sempre Rostropovich -, col·lapsen qualsevol essencialisme. Davant d’aquestes cossos et sents tan lliure com alleujats estan de la lluita per l’eternitat els seus bustos introspectius. La curiositat per descobrir els plecs i tons més foscos de l’ésser humà no falla mai a aquest narrador d’històries insolubles."

www.josepbofill.com


Carme Albaigès

"Ni Ovidio ni Kafka hubieran encontrado un correlato objetivo tan inquietante como las figuras de Carme Albaigès (Barcelona , 1956) Absurdas , alocadas, disparates hechos de sensaciones e intimidades que la artista va retocando como si arañara su propia piel, siempre a la búsqueda del autoconocimiento.
Albaigès construye el drama de la vida, modela las ansias del artista y se sienta a esperar a que el volumen antropomórfico dé un paso en uno u otro sentido;es la risa o la burla, que ya nos depara un movimiento en escorzo. Parece como si estas figuras se resistieran en su contemplación de la vida, o desearan romper el espacio con sus expresiones indefinibles. Las arquitecturas que la artista nos regala sirven para acoger esas anatomías deformadas que alguna vez fueron animales que abominan de sus caparazones, bichos humanizados que asoman sus garras en realidad trucada, un sueño de razon y monstruos.. Las piezas de Albaigès dejan un poso de melancólica ceguera que mira hacia la luz de nuevos misterios. "

carmealbaiges.wordpress.com

Contacte

AJUNTAMENT DE SANT SADURNI D'ANOIA
Tel. 938 910 325
cultura@santsadurni.cat

www.santsadurni.cat


GALERIA PAQUI DELGADO
SANT SADURNI D'ANOIA
BARCELONA - SPAIN
Tel. 93.818.42.36
Movil 667.95.98.03
info @ galeriapaquidelgado.com

galeriapaquidelgado.com

Disseny: David D'Eboli